21 Haziran 2014 Cumartesi

BALLI KARIŞIMLAR



                                             ŞİFA  ALLAH'TAN

Allah (c.c.) şifasını yaratmadığı hiçbir hastalığı mübtelâ etmez. Her hastalığın tedavisi vardır. İnsan sebeplerine sarılarak hastalığına şifa aramalıdır
Tabiatta bütün hastalıklarımızın devası vardır. Bunlar bazen yediklerimiz, bazen içtiklerimiz, bazen de kullandıklarımız hepimiz için şifa oluyor. Yeter ki, biz bunları bilinçli yapalım.
Bu hastaya öyle bir şifa ver ki, hasta üzerinde hiçbir hastalık izi kalmasın... ( Ezhibi'lbâse Rabbe'n-nâsi ve'şfi ente'ş-şâfi La şifâe illa şifâuke, şifâen lâ yügadiru sakamen...)ALLAH katında en makbül olan dua bir müminin  başka bir mümin kardeşine yaptığı duadır.
"Herşeyin devası vardır" beyanı gereğince tedavi aramak gerekir. Ancak şifanın sebeplerden değil, Allah'tan bilinmesi gerekir.Duânın ne büyük tedavi olduğunu bilmek ve insanlara gıyapta dua etmeye ihmal etmemek gerekir. Bu hepimiz için bir vazifedir. Bunda hastalıklarımız için şifa  vardır. Hepinize âcil şifalar diliyorum...









HORMON DÜZENLEYİCİ VE KADIN HASTALIKLARINDA



Hayıt otu balı hipofiz bezini tetikleyerek Tiroid bezini uyarır Tiroid hormonlarının sentezlenmesi ve salgılanmasını sağlar.  Kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik Hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.
Hayıt otu balı yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
Hayıt otu balı adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
Hayıt otu balı aynı zamanda hem kadınlarda Cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.

KULLANIMI:

Akşam yatmadan önce ve sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak suya bir çorba kaşığı Hayıt otu balı  karıştırılarak içilir.
(elli gram çörek otu  ,elli gram tarçın küçük bir şişede karıştırılarak bir çay kaşığının yarısı kadar bal şerbeti ile karıştırılıp içilirse ) şifa bulunduğu tespit edilmiştir






SEDEF, EGZAMA , VİTİLİGO VE BİRÇOK CİLT HASTALIKLARINDA

Lavanta balının karaciğere olan olumlu etkisi ve sakinleştirici özelliğinin yanında cilt hastalıklarının iyileşmesinde çok önemli faktöre sahiptir.Akşam yatmadan önce ve sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir su bardağına bir çorba kaşığı Lavanta balı ,bir şeker kaşığı ev yapımı elma sirkesi ve yarım çay kaşığı çörek otu ilave edilerek içilir. Bunun yanında lavanta balı elma sirkesi ve çörek otu ile yapılan macun yara olan bölgeye günde bir kere sürülüp yaklaşık bir saat bekletildikten sonra yıkanırsa cilt hastalıklarında şifa olduğu tespit edilmiştir.










KURU ÖKSÜRÜK ASTIM VE BRONŞİT HASTALIKLARINDA

Küçük bir mandalina büyüklüğündeki siyah turbun üstünden kapak olacak şekilde kesilir. Altıda düz durması için kesilip düzeltilir. Kabak oyacağı ile içi oyularak boşaltılır.Kabuğunu soymuyoruz sadece iyice yıkıyoruz. Küçük bir kasenin içine oturtup içini ağzına kadar balla dolduruyoruz. 8-10 saat sonra balın etkisiyle turbun suyu dışarıya doğru koyduğumuz kasenin içine akıyor. İşte bu suyu çocuğunuza sabah, öğle akşam birer tatlı kaşığı içiriyoruz. İçimi balla karırık bir tat olduğundan fena sayılmaz hatta alışabilir bile Cihan gibi. Yalnız aşağı yukarı 12 saatte bir içine yine birmiktar bal daha ilave ediyoruz ki suyu iyice çıksın. Kasedeki suyu kkaşık kaşık içiriyoruz aktıkça. 3-4 gün sonra eğer öksürük geçmezse ikinci bir turp hazırlayabilirsiniz.(Turbun içine Keçiboynuzu -Kestane veya Çam balı koyarsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz)






KISIRLIK


Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik Hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.
Hayıt otu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda Cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.



KULLANIMI:
Akşam yatmadan önce ve sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak suya bir çorba kaşığı Hayıt otu balı karıştırılır(elli gram çörek otu , ,elli gram tarçın küçük bir şişede karıştırılarak bir çay kaşığının yarısı kadar bal şerbeti ile karıştırılıp içilirse  şifa olur.)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder