BALIN FAYDALARI VE ŞİFASI

21 Haziran 2014 Cumartesi

İTALYAN ARISI




İTALYAN

İTALYAN
İtalyan Arısı:
(Apis mellifera ligustica) Eskiden beri üstün özelliklerini koruyan üstün bir arı ırkıdır. Asıl yurdu Kuzey İtalya'dır. İtalyan arıları çok çalışkan ve uysaldırlar. Ana arı bol yumurtlama yeteneğine sahiptir. 
Gönderen Yıldıfa3 zaman: 09:04
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Hakkımda

Yıldıfa3
Profilimin tamamını görüntüle

Blog Arşivi

  • ▼  2014 (37)
    • ▼  Haziran (37)
      • ARI ÜRÜNLERİ
      • BAL MUMUNUN FAYDALARI
      • BALIN FAYDALARI
      • ARI SÜTÜNÜN FAYDALARI
      • POLENİN FAYDALARI
      • ARI ZEHİRİNİN FAYDALARI
      • PROPOLİSİN FAYDALARI
      • APİTERAPİ
      • TÜRKİYEDE ARICILIK
      • DÜNYADA ARICILIK
      • TEKNİK ARICILIK
      • ORGANİK BAL
      • ARI IRKLARI
      • TRAKYA ARISI
      • İTALYAN ARISI
      • KAFKAS ARISI
      • ANADOLU ARISI
      • BALLI KARIŞIMLAR
      • ÖNCELİKLİ BALLAR
      • BALLI BİTKİLER
      • BALIN ŞİFASI
      • PÜREN BALININ FAYDALARI
      • AYÇİÇEK BALININ FAYDALARI
      • DELİ BALIN FAYDALARI
      • ANZER BALININ FAYDALARI
      • MEŞE BALININ FAYDALARI
      • AKASYA BALININ FAYDALARI
      • KEKİK BALININ FAYDALARI
      • NARENCİYE BALININ FAYDALARI
      • IHLAMUR BALININ FAYDALARI
      • HAYIT BALININ FAYDALARI
      • GEVEN BALININ FAYDALARI
      • LAVANTA BALININ FAYDALARI
      • KARABAŞ OTU BALININ FAYDALARI
      • KEÇİBOYNUZU BALININ FAYDALARI
      • ÇAM BALININ FAYDALARI
      • KESTANE BALININ FAYDALARI
Basit teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.